Inici » Notícies » General

Un plànol i un directori ajudaran a localitzar els difunts que descansen al Cementeri de Benissa

16 de febrer de 2017 No hi ha comentaris
Vista del cementeri de Benissa

Vista del cementeri de Benissa

Benissa podria comptar en un futur no gaire llunyà amb un dels cementeris més moderns i accessibles no només de la comarca. La nova regidora delegada d’aquesta àrea, la valencianista Mari Carme Ronda, proposa dissenyar un plànol que ajude a trobar els nínxols on descansen cadascun dels difunts, que juntament a un directori o índex amb els cognoms i noms dels benissers, les restes dels quals reposen al cementeri, ajudaria als visitants menys assidus a trobar els familiars o persones estimades.

Una idea que podria ampliar-se amb una aplicació informàtica i que serà traslladada a manera de consulta a la ciutadania per a conèixer si resulta interessant, i és o no acceptada abans de posar-la en marxa.

La regidora reconeix que el cementeri municipal de Benissa destaca pel seu bon condicionament i cura. Unes instal·lacions noves, amb un ampli horari de visita, (de 9 del matí a 6 de la vesprada a l’hivern, i fins les 8 de la vesprada en horari d’estiu), però que podrien ser millors amb aquesta innovadora iniciativa.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 16 de febrer de 2017 a la web de Ràdio Litoral.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/