Inici » Notícies » General

Un equip de l’IES Josep Iborra participa a la final del Desafío Emprende de La Caixa i podria aconseguir un viatge formatiu a Silicon Valley

4 de maig de 2017 No hi ha comentaris
Els alumnes de l'IES Josep Iborra al Campus "Desafío Emprende"

Els alumnes de l’IES Josep Iborra al Campus “Desafío Emprende”

Els alumnes de l’IES Josep Iborra, Jeev Jaisee, Alberto Martí, Silvia Llinares i Maria Reus, de l’assignatura Fonaments d’Administració d’Empreses de 2n de Batxillerat, es troben aquests dies a Barcelona competint a la final del Campus “Desafío Emprende” de l’Obra Social la Caixa.

Al concurs es van presentar més de 1400 projectes i el seu va ser uns dels seleccionats per a la final, i un dels dos únics finalistes de la província d’Alacant. Ara es troben competint amb els 34 millors equips espanyols i 3 sud-americans amb un projecte anomenat “BYG” que consisteix en una aplicació per a ajudar a les persones que pateixen assetjament escolar i que inclou tests per a detectar-lo, consells i atenció telefònica.

En el Campus “Desafío Emprende” els equips hauran de presentar els seus projectes davant un jurat format per experts en emprenedoria i membres del comité organitzador. Les 5 millors propostes guanyaran un viatge formatiu a Silicon Valley (Califòrnia) de 10 dies en què realitzaran diverses sessions formatives i visitaran empreses de gran rellevància internacional com Google, HP i Intel, entre d’altres.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/