Inici » Notícies » General

S’organitza una manifestació a favor del Valencià coincidint amb el ple de l’Ajuntament de demà

10 de juny de 2011 No hi ha comentaris
Pin de la campanya Sí al Valencià

Pin de la campanya Sí al Valencià

Diferents col·lectiu, entre els quals es troben el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i Escola Valenciana, estan organitzant per a demà dissabte, 11 de juny, entre les 10.00h i les 13.00h una manifestació davant les portes de l’Ajuntament, coincidint amb el ple de constitució de la nova corporació municipal.

L’acte, que ha estat convocat mitjaçant les xarxes socials Facebook i Tuenti, té com a objectiu mostrar el malestar front a la decisió del conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, de suprimir les línies educatives en Valencià.

Manifest del SEPC de l’IES Josep Iborra

Per altra banda, ahir, el membres del SEPC a l’institut Josep Iborra van llegir el manifest que van elaborar per mostrar el seu desacord per la decisió presa per la Conselleria d’Educació. Des del SEPC opinen que el sistema plurilingüe que vol adoptar la Conselleria va en contra de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià. Recalquen també que aquesta proposta demostra la poca preocupació que el govern valencià té per la llengua pròpia. Per acabar, indiquen que l’atenció a la diversitat és una característica de les societats plurilingües i interculturals del segle XXI, i que el govern valencià homogeneitzar les aules a cops de retallades en els professors i de massificació de les aules.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/