Inici » Notícies » General

S’obri el termini de matrícula per a les proves de la JQCV

2 d'abril de 2012 No hi ha comentaris

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa informa que el termini de presentació de sol·licituds per a fer els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) serà del 2 al 27 d’abril de 2012.

La novetat d’enguany és que no hi haurà període de matrícula al setembre. La matrícula per als dos períodes d’exàmens de 2012 (juny i novembre), caldrà formalitzar-la en el període d’abril assenyalat.

Així mateix comunica que els drets d’examen, per als graus oral i elemental són de 12 euros i per als graus mitjà, superior i llenguatges específics, són de 15 euros. Si la inscripció es realitza de forma telemàtica, és a dir, amb pagament i firma electrònica es tindrà dret a una bonificació del 10 %.

Cal recordar que les proves de grau mitjà i de grau superior es realitzaran en dues fases. En la primera fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 1 i 2 (les de tipus test). Un altre dia, en la segona fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 3 i 4 (redacció, dictat i expressió oral). Només podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera. Les proves de coneixements orals, de grau elemental i dels certificats de capacitació tècnica es faran cada una, en una única jornada.

Les persones interessades a inscriure’s poden arreplegar l’imprès a l’Oficina de promoció i ús del valencià, on els aclariran qualsevol dubte i els ajudaran a emplenar el model d’inscripció per a les proves de la JQCV. A l’OAC (Oficina d’atenció al ciutadà) poden trametre l’imprès, una vegada abonada la taxa, en horari de 8.30 a 14.30. A tots els interessats se’ls facilitarà també un tríptic “Recursos per a l’aprenentatge del Valencià per internet”, un llistat de pàgines web sobre l’autoaprenentatge del Valencià. També poden rebre més informació si visiten la pàgina web de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana www.edu.gva.es/jqcv

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/