Inici » Notícies » General

S’obri el termini de matrícula per a la JQCV

1 d'abril de 2011 No hi ha comentaris

La Regidoria de Normalització lingüística de l’Ajuntament de Benissa informa que el termini de presentació de sol·licituds per a realitzar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) serà de l’1 al 26 d’abril de 2011.

Així mateix comunica que els drets d’examen, per als nivells de l’oral i l’elemental són de 12 euros i per al mitjà, superior i llenguatges específics són de 15 euros, amb la novetat de la bonificació del 10 % si la inscripció es realitza telèmatica, és a dir, amb pagament i firma electrònica.

Una altra novetat és que les proves de grau mitjà i de grau superior es realitzaran en dues fases. En la primera fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 1 i 2 (les de tipus test). Un altre dia, en la segona fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 3 i 4 (redacció, dictat i expressió oral). Només podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera.

Les proves de coneixements orals, de grau elemental i dels certificats de capacitació tècnica es realitzaran cada una, en una única jornada.

Les persones interessades a inscriure’s poden arreplegar l’imprès a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, on els aclariran qualsevol dubte i els ajudaran a emplenar el model d’inscripció per a les proves de la JQCV. A tots els interessats se’ls facilitarà també un tríptic “Recursos per a l’aprenentatge del Valencià per internet”, un llistat de pàgines web sobre l’autoaprenentatge del Valencià. També podeu rebre més informació visitant la pàgina web de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana www.edu.gva.es/jqcv

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/