Inici » Notícies » General

Roselló diu que el centre de salut seguirà amb urgències

20 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
L'ambulatori de Benissa

L’ambulatori de Benissa

Quan la preocupació veïnal sobre l’assistència sanitària a la comarca ix al carrer després de l’anunci de retallades en els centres de primària el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló ha anunciat, que el seu municipi se salva del retall sanitari.

El batle va assenyalar, després de reunir-se amb responsables de Marina Salut, que el centre de salut de Benissa, continuarà prestant l’atenció continuada les 24 hores com fins ara. Això suposa que no es tancaran les urgències de l’ambulatori com s’havia especulat, i els veïns del municipi continuaran comptant amb els mateixos serveis, (un metge, un infermer i un zelador), per a les urgències nocturnes, segons insisteix el batle.

El batle va comentar que la comunicació amb la direcció de de Marina Salut continua oberta, i que seguiran les reunions per a mantindre informats els responsables polítics de les decisions que es vagen prenent. En aquest sentit, Roselló va qualificar de “simple rumor” que al setembre es clausure l’hospital de la Pedrera, que atén els malalts crònics.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/