Inici » Notícies » General

Reiniciem Benissa denuncia la inacció de l’equip de govern del PP

6 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
Logo de Reiniciem Benissa

Logo de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa ha comentat que el ple d’ahir va demostrar una vegada més la falta d’idees i la inacció de l’equip de govern de cara tant a presentar noves propostes com a posar en marxa els suggeriments que li plantegen els grups de l’oposició. Davant les nombroses preguntes formulades tant pels regidors de Reiniciem Benissa com per altres membres de l’oposició, els regidors populars han respost de manera molt general, sense ser capaços d’aportar solucions concretes ni aportar res nou al que s’ha dit en plens anteriors.

Reiniciem Benissa va presentar una moció perquè les bases del Concurs de Relats de Nadal que es celebra tots els anys en les escoles municipals contemple que sols es puguen presentar relats en valencià, com a mitjà de promoció de la llengua pròpia. El regidor de Joventut va contestar que això seria un atac contra la llibertat d’expressió, afirmant alhora que es podria plantejar també ampliar-ho a l’anglés, ja que també és una llengua que s’estudia a les nostres escoles. Des de Reiniciem es vol recalcar la protecció reconeguda per llei al valencià, que la fa mereixedora d’un tracte especial com a llengua autòctona.

Reiniciem Benissa va votar a favor de la proposta del PSOE de crear un Consell de Joventut, per tal de donar veu a la població més jove del municipi. Els regidors de Reiniciem van manifestar que qualsevol iniciativa que done participació al poble és benvinguda, però que els Consells no són ferramentes útils ni operatives, ja que els que ja hi ha a Benissa, com el d’Urbanisme o el Consell Agrari, ni es convoquen ni tenen cap activitat.

La plataforma ciutadana considera que el millor mecanisme de participació és l’Agenda Local 21, que parteix d’una estratègia global per a fomentar la participació de tots els estrats de la societat, i demana que es pose en marxa el més aviat possible. Un dels exemples de la necessitat de donar als ciutadans mecanismes de participació efectius és la Bústia Ciutadana, l’ús de la qual ha disminuït en un 86% en l’últim any ja que la majoria dels ciutadans de Benissa desconeixen no ja el seu ús, sinò la seua existència, perque no s’han fet campanyes efectives per part de la regidoria corresponent.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/