Inici » Notícies » General

Reiniciem aconsegueix aprovar les seues propostes al ple de juliol

13 de juliol de 2016 No hi ha comentaris
Els regidors de Reiniciem Benissa amb la bandera de Benissa

Els regidors de Reiniciem Benissa amb la bandera de Benissa

Durant el ple de juliol s’han aprovat definitivament una sèrie de propostes que Reiniciem Benissa venia treballant des de fa mesos en les diferents comissions informatives de l’Ajuntament de Benissa.

Des de la plataforma ciutadana, mostren la seua satisfacció per la consecució d’una sèrie de mesures que porten una llarga trajectòria al consistori. Aquest és el cas de l’aprovació del Reglament Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa, una vella reivindicació de la plataforma ciutadana en favor de garantir la igualtat en la utilització de les llengües.

Des de Reiniciem també celebren la suspensió de llicències per col·locar tanques publicitàries fins que no es redacte una ordenança reguladora per a la seua instal·lació, així com reguladora de l’activitat publicitària al terme de Benissa. Aquestes tanques, instal·lades de manera irregular, contribueixen a una contaminació paisatgística molt negativa en un municipi amb el bell patrimoni natural de Benissa.

Reiniciem Benissa sempre ha mostrat inquietud per les senyes d’identitat locals, per la seua imatge i pel seu bon ús. De fet, hui ha presenciat el plenari una nova bandera amb l’escut local, reivindicació des de l’inici del col·lectiu. Per això, la plataforma ciutadana s’alegra que, entre els punts de l’ordre del dia, s’haja aprovat la sol·licitud per aprovar l’Escut Heràldic de Benissa.

Així mateix, la plataforma ha recolzat distintes propostes fetes per altres grups municipals en benefici del poble, aportant per millorar-les i defensar-les com a pròpies.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/