Inici » Notícies » General

Queixes dels usuaris del peatge de Benissa per haver d’anar fins a Altea

8 de novembre de 2007 No hi ha comentaris

Els conductors que ahir de matí van intentar eixir de l’AP-7 en el peatge de Benissa (en direcció a Alacant) es van endur una desagradable sorpresa. El carril d’eixida estava tancat per les obres de millora del paviment que es porten a terme a l’autopista. Els conductors es van veure obligats a continuar fins el peatge d’Altea i allí tornaven a entrar a l’AP-7 per a tornar en direcció a València i, per fi, eixir en el peatge de Benissa.

A més del trastorn de creuar dues vegades el tram d’autopista del Mascarat, els conductors van haver d’abonar l’import extra de viatjar fins a Altea i el de tornar des d’aquest peatge fins el de Benissa.

Aquesta situació es va traduir en nombroses reclamacions. Aquest diari va tindre accés a una d’elles, presentada per un conductor que va utilitzar l’autopista per a arribar des de Dénia a Calp. Advertia que si s’havia habilitat un carril d’eixida provisional per les obres en el peatge de Benissa estava malament senyalitzat i nombrosos usuaris passaven de llarg i es veien forçats a continuar fins a Altea. Aquest conductor comentava que va pagar més gasolina, més autopista i, a més, va arribar tard a una cita de treball a Calp.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/