Inici » Notícies » General

Publicades les bases de l’XIé Concurs de Fotografia de Medi Ambient de Benissa

29 de Novembre de 2018 No hi ha comentaris
Càmera de fotos (foto del flickr de Brandon Christopher Warren)

Càmera de fotos (foto del flickr de Brandon Christopher Warren)

Aquelles persones amb inquietuds fotogràfiques ja poden presentar-se a l’XIé Concurs de Fotografia de Medi Ambient de Benissa fins al pròxim dia 28 de desembre. Els participants podran lliurar les fotografies al Departament d’Urbanisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa en horari de 9 a 14h.

En relació a les obres premiades; la guanyadora rebrà un premi de 400 euros i s’assignaran 300 euros a la segona persona classificada i 200 euros a la tercera. Després, amb les obres presentades al concurs se’n seleccionaran algunes i conformaran una posterior exposició que podrà ser visitada del 18 de gener al 16 de febrer de 2019 al Centre d’Art “Taller d’Ivars” i posteriorment a l’Aula de la Mar.

Com a element diferenciador front a altres concursos, les obres presentades hauran de reflectir la diversitat natural, la bellesa de paratges naturals, el patrimoni històric i cultural, l’harmonia de l’entorn de Benissa; així com els beneficis d’un turisme compromés amb el medi ambient i respectuós amb els costums i tradicions populars. Trets que diferencien la diversitat de Benissa i ofereixen al visitant un model turístic diferenciat.

L’objectiu del concurs fotogràfic és, en conseqüència, posar en valor el nostre patrimoni mitjançant imatges fotogràfiques. Per açò, les fotografies que es presenten hauran de veure’s de manera inequívoca que estan realitzades a Benissa.

Com en edicions anteriors podran participar tant aficionats com professionals de la fotografia, presentant un màxim de sis fotografies a concurs.

Amb aquest tipus d’activitats, l’Ajuntament de Benissa pretén posar en valor els recursos del terme municipal, ressaltant al mateix temps, la força creativa i artística dels participants.

Bases de XIé Concurs de Fotografia de Medi Ambient de Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/