Inici » Notícies » General

Presenten la programació del mercat de nadal i el betlem itinerant

9 de desembre de 2013 No hi ha comentaris
Presentació del mercat de nadal i el betlem itinerant a Benissa

Presentació del mercat de nadal i el betlem itinerant a Benissa

Gloria Ivars, regidora de Participació Ciutadana, ha presentat la programació del mercat de nadal, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre i el betlem itinerant que es farà el 22 de desembre a Benissa.

El mercat de nadal s’instal·larà els dies 14 i 15 de desembre a la plaça Jaume I, carrer Puríssima i carrer Sant Nicolau. Des de les 11 del matí i fins les 22.00h es podrà gaudir de tallers (varetes màgiques, de cuir, targetes de nadal), actuacions (Banda Juvenil i Coral de la Universitat d’Alacant) i de nombrosos estands. Hi haurà atraccions com la “ciutat nevada” i un teatre de titelles. L’ambaixador reial recollirà les cartes d’11h a 14h i de 17h a 19h els dos dies a la Placeta Vella.

D’altra banda, el betlem itinerant es farà el diumenge 22 de desembre a partir de les 18h i l’itinerari a seguir serà el següent: eixida des del Centre Social Bèrnia, carrer Sant Josep, Sant Nicolau, Plaça Rei Jaime I, Puríssima, Sant Antoni, Pare Andrés Ivars, Rei Jaume I, Vicente Buigues i de nou Plaça Rei Jaume I. El betlem es completa amb les estampes vivents que tradicionalment es col·loquen al carrer Puríssima: la cova dels pastors, la posada, el Castell d’Herodes, etc. Enguany el betlem itinerant compleix el seu 15é aniversari i la seua pervivència és deguda a la implicació cada any de nombroses associacions que treballen en la seua posada en marxa.

Durant tot el dia hi haurà activitats: a les 11.30h actuació d’hip-hop a càrrec dels alumnes de la piscina coberta; a les 12.00h balls de pastorets, a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música i Dansa i es muntarà la granja del betlem (cabretes, oques i camell).

Per la vesprada, després del betlem, cap a les 20h, es cantaran nadales, hi haurà una xocolatada per a tots els participants i l’emissari reial recollirà les cartes dels xiquets.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/