Inici » Notícies » General

Presenten la campanya de Nadal dels comerços de Benissa

28 de Novembre de 2014 No hi ha comentaris
Presentació de la campanya de Nadal 2014 dels comerços de Benissa

Presentació de la campanya de Nadal 2014 dels comerços de Benissa

Amb motiu de les pròximes festes de Nadal, l’Associació de Comerciants de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Promoció Econòmica, mitjançant l’Afic-Creama, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2014 amb el lema “Estos Nadals comprar a Benissa té premi”

Segons ha apuntat la presidenta dels comerciants, Isabel Bou, que ha estat acompanyada pel regidor de Foment, Xavi Estupiñá, i del Vicepresident d’ACEB, Lucas Vicente, els comerços associats sortejaran entre els seus clients un total de 2.000 euros, repartits en diferents xecs (1 de 1.000 euros, 5 de 100 euros i 10 de 50 euros) a gastar en els establiments del municipi. Una campanya que arranca dilluns 1 de desembre, i que es perllongarà fins el 4 de gener.

Entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’associació per import igual o superior a 50 euros que es poden anar acumulant a través de diferents compres. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del nucli urbà, polígon industrial i zona costanera.

Està previst que els dies 22 i 23 de desembre, els carrers comercials de Benissa acullen un espectacle nadalenc a càrrec de Batedor Teatre i els dies 4 i 5 de gener, s’instal·larà un parc infantil a la Plaça Jaume I perquè els xiquets gaudisquen mentre els pares fan les seues compres en el comerç local. També s’emetrà música nadalenca durant aquestes festes als carrers comercials. El diumenge 4 de gener, els comerços romandran oberts i el dia 5 se celebrarà el sorteig a Ràdio Litoral, mateix dia en què els guanyadors hauran de fer les seues compres per l’import guanyat.

L’any passat es van recollir més de 6.000 participacions, el que va suposar un volum de compra aproximat de més de 300.000 euros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/