Inici » Notícies » General

Obri el termini de matrícula per a les proves de la JQCV

4 d'abril de 2013 No hi ha comentaris

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa informa que el termini de presentació de sol·licituds per a fer els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) serà del 2 al 30 d’abril de 2013. Esta matrícula dóna dret a presentar-se a les proves dels dos períodes anuals d’exàmens (juny i novembre) ja que no hi haurà període de matrícula al setembre.

Així mateix comunica que els drets d’examen, per als graus oral i elemental són de 20 euros; per als graus mitjà i superior, són de 25 euros i per als llenguatges específics, són de 27 euros. La inscripció completament telemàtica, és a dir, amb pagament i firma electrònica té una bonificació del 10%.

Cal recordar que les proves de grau mitjà i de grau superior es faran en dues fases. En la primera fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 1 i 2 (les de tipus test). Un altre dia, en la segona fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 3 i 4 (redacció, dictat i expressió oral). Només podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera. Les proves de coneixements orals, de grau elemental i dels certificats de capacitació tècnica es realitzaran cada una, en una única jornada.

Les persones interessades a inscriure’s poden descarregar-se l’imprès des de la pàgina web de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana www.cece.gva.es/jqcv . També poden rebre més informació al telèfon 963175200 o a AVIVA BENISSA – Agència de Promoció del Valencià on els aclariran qualsevol dubte i els ajudaran a emplenar el model d’inscripció per a les proves de la JQCV. A l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) poden trametre l’imprès, una vegada abonada la taxa, en horari de 8.30 h fins a 14.30 h. A tots els interessats se’ls facilitarà també el tríptic “Recursos per a l’aprenentatge del valencià per internet”, un llistat de pàgines web sobre l’autoaprenentatge del valencià.

AVIVA BENISSA –Agència de Promoció del Valencià
Regidoria de Normalització Lingüística.
c/ Pare Andreu Ivars, núm. 21, 2ª.
Tel. 965 731 313.
Adreça electrònica envalencia@ayto-benissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/