Inici » Notícies » General

Obert el termini d’inscripcions per als cursos de Valencià

1 de setembre de 2015 No hi ha comentaris
Cartell dels cursos de Valencià a Benissa

Cartell dels cursos de Valencià

AVIVA BENISSA-Agència de Promoció del València obri el termini d’inscripcions per als cursos preparatoris per a superar les proves que convoca la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), graus Elemental, Mitjà i Superior. Són cursos de 60 hores que es realitzen a Benissa des d’octubre de 2015 i fins a finals de maig de 2016.

Cal recordar que la JQCV és l’organisme de la Generalitat que té la funció d’establir i efectuar les proves per a l’acreditació de coneixements de Valencià amb un certificat oficial.

També s’obri el termini per a matricular-se en els cursos de Valencià Bàsic, dirigits a pares, a residents estrangers i a residents castellanoparlants. L’objectiu d’aquests cursos és reforçar el Valencià de l’alumne o iniciar-lo en l’autoaprenentatge, així com integrar-lo en la vida i cultura benissera.

Els interessats poden informar-se a l’Agència de Promoció del Valencià (Centre Cultural) de dilluns a divendres, de 8h a 15h, en el telèfon 96 573 13 13, o a través de l’email normalitzacio@ajbenissa.es, fins el 30 de setembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/