Inici » Notícies » General

Mou Benissa treballarà l’economia local, la recuperació d’espais per a gent jove i la participació als barris

23 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Taller de Mou Benissa

Taller de Mou Benissa

Mou Benissa, el procés participatiu posat en marxa en 2017, continua endavant per a fer realitat una sèrie de propostes que ha identificat la ciutadania. Actualment ja s’han dut a terme els tallers i entrevistes grupals per a reflexionar i plasmar les necessitats actuals del poble, mentre que el personal intern de l’Ajuntament ha treballat aquestes propostes i l’empresa contractada les ha adaptades.

Actualment les tasques es troben en la fase de preparació per a prioritzar les propostes, amb l’eina web i els formularis presencials dels projectes que, mitjançant el treball tècnic de l’Ajuntament, sorgeixen de les línies de treball dels esmentats tallers i entrevistes grupals. Es pretén que aquestes propostes siguen de qualitat i alineen totes les persones que componen l’Ajuntament en aquesta nova forma d’entendre un procés participatiu. Açò ha requerit més temps del previst, el qual suposa presentar l’eina web i els formularis presencials al llarg de l’inici de 2018, i no a desembre, com s’havia contemplat d’inici. Donat que el treball d’aquestes propostes és independent del pressupost municipal i que es poden finançar per altres vies, la postura del Govern ha sigut prioritzar aspectes qualitatius de les tasques a realitzar.

Al mateix temps, es vol informar també que part dels projectes provinents d’aquest procés participatiu, ja han sigut assumits de manera directa per les regidories competents, entre ells, la participació per projectes, accions per al foment de l’economia local i incentius (modificació i reducció de les taxes de les parades del mercat municipal i coworking), crear un pla de mobilitat, habilitar espais municipals en desús per a la gent jove, crear un calendari d’activitats coordinat administrativament, fomentar una participació més flexible i vinculada a la realitat dels barris i incorporar ferramentes de participació ciutadana a les escoles.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/