Inici » Notícies » General

Menuda Fira supera totes les previsions en la seua primera edició

27 de març de 2019 No hi ha comentaris
Menuda Fira

Menuda Fira

Un èxit d’expositors i visitants. Menuda Fira, un esdeveniment organitzat l’Ajuntament, conjuntament amb Creama Benissa i l’Associació de Comerciants de Benissa (ACEB) ha comptat amb un notable resultat per afluència de públic durant el passat cap de setmana.

Destinada als més xicotets de la casa, Menuda Fira es va celebrar al Centre d’Art Taller d’Ivars, un entorn en el qual es va desenvolupar un ampli programa d’activitats destinades a les xiquetes i xiquets, i en la qual van participar 18 comerços locals que van exposar els seus productes i serveis a les persones assistents.

I és que aquesta primera edició va comptar amb l’assistència de centenars de persones que van participar activament en un gran nombre d’activitats, entre les quals va destacar el taller de ball, els cursos de confecció de llapisseres, el taller de llepolies, la creació de polseres i clauers, pentinats de perruqueria o jocs tradicionals. Ja el diumenge, la gran actuació de Dani Miquel va tornar a reunir una gran multitud, amb xiquetes, xiquets i familiars i amistats que van cantar i van ballar cançons tradicionals al ritme d’aquest conegut artista valencià.

La celebració de Menuda Fira sorgeix com a resposta a la demanda detectada des de l’ajuntament, en relació amb l’escassa oferta d’activitats lúdiques dirigides a un perfil d’edats compresos entre els 3 i els 12 anys. L’èxit de l’activitat, tant a nivell de públic com de comerços interessats a participar anima a donar continuïtat en posteriors edicions a una activitat que compleix un doble objectiu, en potenciar el desenvolupament d’activitats d’oci entre els més xicotets, implicant el comerç local en el desenvolupament d’aquestes, amb la seua corresponent repercussió sobre la dinamització del comerç de Benissa.

Carol Ivars, regidora de Comerç, assenyala que “la valoració d’aquesta activitat és molt positiva, ja que s’ha treballat de forma coordinada amb Creama Benissa i amb l’Associació de Comerciants de Benissa”. Ivars ha destacat que hi ha hagut negocis i comerços que s’han quedat sense participar per no arribar al termini d’inscripció, un indicatiu de l’interés generat per aquesta primera edició de Menuda Fira.

De cara a pròximes edicions, es podrà habilitar l’altra ala del Taller d’Ivars per a donar cabuda a més propostes comercials i més activitats. “Els tallers i les activitats han suposat un oci molt positiu per a les xiquetes i els xiquets, i també per als seus familiars i amistats, unint a aquests dos importants col·lectius, les famílies i el teixit comercial del poble, qui han tingut l’oportunitat de mostrar els seus productes i serveis”, conclou Carol Ivars.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/