Inici » Notícies » General

L’OMIC organitza una xerrada sobre consum dirigida a estudiants

9 de novembre de 2010 No hi ha comentaris

El departament de Consum de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’OMIC, amb la col·laboració de l’IES Josep Iborra, dins del mòdul de Comerç de la UPA, va realitzar una xerrada informativa dirigida a grups d’estudiants d’entre 15 i 20 anys, amb l’objectiu d’informar-los sobre què és i quines funcions té l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor).

Cal destacar que és un servei gratuït que presta l’Ajuntament del municipi a tots els ciutadans, on s’assessora sobre els drets que tenen com a consumidors, es resol qualsevol consulta sobre consum que tinguen i es tramiten reclamacions i queixes.

L’activitat es va desenvolupar aquesta setmana en l’IES Josep Iborra de Benissa. La tècnic de consum va realitzar una presentació en Powerpoint i després els va mostrar la nova web de l’OMIC. En finalitzar la xerrada ,van visitar les instal·lacions on es troben les oficines l’OAC ( Oficina d’Atenció al Ciutadà) i l’OMIC, al c/ Alacant núm. 5, on se centra tota l’atenció al públic de la ciutadania.

L’activitat va tindre gran èxit entre els estudiants, ja que van realitzar preguntes interessants respecte al tema de consum, desconegut per gran part dels assistents.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/