Inici » Notícies » General

L’inspector de Benissa va alertar en 2006 que les obres del batle no s’ajustaven a la llicència

9 de maig de 2007 No hi ha comentaris

L’inspector urbanístic de l’Ajuntament de Benissa va redactar un informe el 4 de setembre de 2006 després de realitzar una inspecció a les obres de la casa del batle, Juan Bautista Roselló. L’inspector va advertir llavors que els treballs “no s’ajusten a la llicència concedida”, advertiment que el consistori va passar per alt i els treballs en la casa del batle del PP van continuar amb total normalitat.

Les obres han estat denunciades ara pel Bloc davant el fiscal de l’Audiència d’Alacant, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) i la Conselleria de Territori.

Els arguments aportats per l’inspector per a alertar que les obres no s’ajustaven a la llicència van ser que després de diversos enderrocaments i construccions en diferents parts de la casa original “d’una superfície total de 197,86 metres quadrats s’ha enderrocat i reconstruït una superfície de 149 m2”.

No obstant això, l’ajuntament no es va donar per al·ludit amb la recomanació de l’inspector que comentava que “s’ha pogut comprovar que les obres indicades s’està realitzant sense ajustar-se a llicència municipal” i van seguir els treballs.

Van continuar fins al punt que pel gener d’enguany el batle, Juan Bautista Roselló, va presentar una sol·licitud de “subsanació de deficiències” en què l’arquitecte del projecte incloïa “les modificacions produïdes en el transcurs de l’execució de les obres”. Uns canvis en els quals s’argumentava la necessitat d’haver construït una casa pràcticament de nova planta pel mal estat en què es trobava la casa original.

Així, l’arquitecte municipal va autoritzar finalment les obres de consolidació, modernització, reforma i ampliació sempre que “no suposen la reestructuració total de l’edifici” i va considerar que les obres primeres, que l’inspector havia advertit com a irregulars, eren “legalitzables”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/