Inici » Notícies » General

L’IES Josep Iborra se suma a la lluita contra la violència de gènere

26 de novembre de 2014 No hi ha comentaris
Cartells contra la violència de gènere a l'IES Josep Iborra de Benissa

19Cartells contra la violència de gènere a l’IES Josep Iborra

L’Institut Josep Iborra de Benissa, amb la col·laboració de les Regidories de Serveis Socials i Igualtat, s’ha volgut sumar al Dia Internacional de la violència de gènere, i ha inaugurat una exposició de cartells realitzats pels alumnes de 4t d’ESO, amb l’ajuda del seu professor de plàstica, José Ramón Borràs.

A través dels cartells dels alumnes fan visible un problema que afecta tota la societat. Aquests treballs formen part del II Programa de Prevenció en violència de gènere, dirigit per Carmen Ivars, de la Naturadora.

Des de la direcció del centre, la seua Vicedirectora, Mª Pepa Ivars ha anunciat el compromís de seguir treballant dins de les aules a favor de la igualtat i en contra de les violència de gènere.

Per la seua banda, la regidora d’Igualtat, Gloria Ivars, que ha estat acompanyada de la regidora de Serveis Socials, Raquel Soliveres, ha donat l’enhorabona sobretot als alumnes que han participat en aquest projecte i ha insistit que “cal conscienciar-se que la violència de gènere és un problema de tots i totes i que l’educació és fonamental per a solucionar-ho “.

Finalment, una alumna de 4t d’ESO, Maria Ortolà, ha llegit unes boniques paraules que han fet reflexionar a tots els assistents.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/