Inici » Notícies » General

L’escola Pare Melchor de Benissa celebra el seu 25 aniversari

3 de juny de 2010 No hi ha comentaris
L'equip de l'Escola Pare Melchor

L'equip de l'Escola Pare Melchor

Al gener de l’any 1985 obria les seues portes el nou edifici de l’escola pública Pare Melchor de Benissa. Unes demandades i modernes instal·lacions educatives que acabarien amb les antigues situades en les conegudes popularment entre els ciutadans com a “Escoles Velles”.

Ara, i 25 anys després, aquesta escola es prepara per a celebrar aquesta important data amb una sèrie d’actes programats per als últims dies d’aquest curs escolar.

La primera cita tindrà lloc divendres que ve, dia 18 de juny, amb un sopar de germanor al saló de celebracions Canor i en la qual s’espera l’assistència de tots els alumnes, pares i de l’equip docent que han passat en el transcurs d’aquest temps, pel centre benisser.

Sens dubte, qui es mostra orgullós per aquesta celebració és el director del centre, José Luis Caselles, que va assegurar estar “molt content”. Segons va comentar, “és una gran responsabilitat però em senc recolzat pels professors i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, a els qui els agraïsc el seu gran suport”.

La celebració d’aquest 25 anys d’existència continuarà del 21 al 23 d’aquest mes de juny, coincidint amb el final del curs escolar de 2009-2010. Així, hi haurà activitats dedicades als alumnes del Pare Melchor i una jornada de portes obertes perquè els pares puguen visitar les millores que ha tingut aquest centre en els últims temps, com és el recentment inaugurat gimnàs, l’ascensor o les pissarres digitals d’algunes de les seues aules.

Però ací no queda la cosa ja que Pilar Llopis i Pere Ortolà, dos professors de l’escola, han editat un llibre on es recull la història del centre i gran part de les activitats que s’han dut a terme. Una publicació que surt amb un tiratge de 600 exemplars i que està previst que es repartisca en el transcurs del sopar i en l’escola de forma gratuïta per a tots els interessats a tindre un d’aquests llibres.

Sense gimnàs ni menjador

Com a curiositat cal destacar que aquest centre educatiu no disposava de gimnàs fins fa uns mesos o el menjador que no va arribar fins a 1988, tres anys després que la nova escola obrira obrira les seues portes.

Un menjador en el qual es va posar a treballar Ana Llavador, que casualment enguany es jubila i li retran un merescut homenatge juntament amb les dues dones encarregades del servei de neteja, Luisa i Lina, que també deixaran el centre en jubilar-se.

L’escola Pare Melchor, amb uns alumnes que han jugat al seu pati i han corregut pels seus passadissos, uns mestres que han posat i posen diàriament tota la seua obstinació per ensenyar al futur benisser, diversos directors que han estat pendents del bon funcionament del centre i uns pares que han lluitat per aquestes instal·lacions i que ara estan d’enhorabona per celebrar els seus 25 anys. Una ocasió especial que mereix la pena commemorar.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/