Inici » Notícies » General

L’Escola Manuel Bru de Benissa guanya el primer premi del concurs de dibuix infantil de Juvenia 2013

11 de juliol de 2013 No hi ha comentaris
El dibuix guanyador del concurs de dibuix infantil Juvenia 2013

El dibuix guanyador

El jurat del Concurs de dibuix infantil Juvenia 2013 ha fet públic el resultat d’aquest concurs organitzat amb  motiu de la celebració a Alacant de Juvenia 2013, que tindrà lloc del 14 al 20 d’octubre.

Escoles de tota la província d’Alacant han participat amb treballs pictòrics dels qual podria eixir el que arribara a ser el segell que Correus emeta amb motiu de Juvenia, o que en tot cas siga el tema d’un “Tu Sello”.

El jurat, que estava format per Luis Simón Zorita, Augusto Moreno de la Santa, Antonio Valiente Gerona i Ramón Fernández “Palmerar”, ha destacat la magnifica participació dels escolars alacantins.

De l’acta es desprén que com a guanyador absolut de la prova ha resultat triat el dibuix presentat per l’alumnes Jaime Alberola Canet, pertanyent al CEIP “Manuel Bru” de Benissa i com a 2n guanyador de la prova ha quedat l’alumna, Laia Navarro Hita del CEIP “El Palmerar” d’Alacant.

La Juvenia 2013, que tindrà la seua seu a la sala d’exposicions Las Cigarreras d’Alacant, segueix el seu camí pel que fa a la seua organització. La mostra serà una de les més importants exposicions filatèliques que vegen els alacantins, especialment en tractar-se de les seues més joves promeses.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al blog El Salón de Cris el 9 de juliol de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/