Inici » Notícies » General

L’Escola d’Estiu obri el seu termini d’inscripció dilluns que ve

2 de Juny de 2018 No hi ha comentaris
Cartell de l'Escola d'Estiu 2018 a Benissa

Cartell de l’Escola d’Estiu

L’Ajuntament de Benissa programa un ampli ventall d’activitats per a joves durant els mesos d’estiu. Aquest pròxim dilluns dia 4 de juny, s’obri el termini d’inscripció per a L’Escola d’Estiu, una singular oferta que combina, com en anys anteriors, l’oci i l’educació per a fer, dels mesos d’estiu, una època en la qual els més joves puguen ampliar els seus coneixements de manera activa.

L’Escola d’Estiu, que es celebrarà del 3 a 31 de Juliol, desenvoluparà activitats que comprenen natació, activitats esportives, excursions, gimcanes, cuina o música, entre altres accions.

A fi de traslladar a les persones interessades tots els detalls d’aquesta acció, està programada una reunió informativa que es celebrarà, dimarts que ve, dia 5 a les 20.00h, en les Cases del Batlle.

En un altre ordre de coses, l’Ajuntament ha fet públic el cartell anunciador dels Campaments d’Estiu, una nova alternativa d’oci que tindrà lloc entre l’1 i el 8 de Juliol, a joves d’entre 8 i 16 anys que quedaran dividits en dos grups d’edats.

Per als més xicotets, xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, l’ajuntament ha programat les activitats incloses en el programa “A l’Estiu Benissa Somriu”, un conjunt d’activitats que es celebren del 25 al 29 de Juny i que inclouen treballar amb tallers amb temàtica mediambiental, social o artística, combinant accions lúdiques i educatives.

En aquest mateix sentit, és important assenyalar que en el mes de juny van a desenvolupar-se per a joves de Benissa amb edats compreses entre els 11 i els 16 anys, les activitats previstes dins del Jovestiu, una oferta de tallers en la qual els participants podran adquirir coneixements sobre defensa personal, interpretació o ball, entre altres temes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/