Inici » Notícies » General

L’àrea d’atenció a emprenedors de Creama fa balanç del primer semestre de 2015

14 de juliol de 2015 No hi ha comentaris
Els tècnics d'empresa de Creama

Els tècnics d’empresa de Creama

Ahir va tindre lloc la reunió dels tècnics de Creama que treballen a l’àrea de creació d’empreses per a fer balanç de les accions dutes a terme durant el primer semestre de l’any i planificar noves actuacions dirigides als emprenedors i empresaris.

Creama és la proposta amb major èxit que existeix per a la creació d’empreses a la comarca de la Marina Alta gràcies a l’important suport que rep dels Ajuntaments de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia, de la Diputació d’Alacant i de la Generalitat Valenciana.

Durant aquests 6 mesos s’ha pogut analitzar la viabilitat de 318 idees de negoci, s’han constituït 112 empreses i s’han creat 160 llocs de treball. A més, s’ha ofert una gran quantitat d’hores de formació a través de seminaris i jornades gratuïtes. Tot això gràcies a la metodologia del Creama basada en sessions de treball individuals que tenen per objectiu el foment de la cultura emprenedora i l’ús de ferramentes que faciliten la creació d’empreses a la Marina Alta.

Al mateix temps, dins del programa d’ajudes a emprenedors publicat pel SERVEF, Creama ha tramitat 69 expedients que han suposat per als emprenedors de la Marina Alta la sol·licitud per a poder obtindre més de 200.000 €, que els facilitaran les necessitats de liquiditat i inversió per als inicis de la seua marxa empresarial.

Creama ha complert vint anys i, durant aquest temps, ha recolzat la creació de 3976 empreses que han trobat en aquesta entitat la formació i l’assessorament necessari per a fer realitat el seu projecte empresarial i que han suposat la creació de 5393 llocs de treball.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/