Inici » Notícies » General

L’Ajuntament instal·la noves bústies de correus a la zona costanera

23 de Març de 2017 No hi ha comentaris
Noves bústies de correus a la zona de Fanàdics

Noves bústies de correus a la zona de Fanàdics

L’Ajuntament de Benissa, en compliment amb les noves disposicions legals pel repartiment a domicili de correus, està substituïnt les antigues bústies per noves, adaptades a la normativa.

Donada la transcendència i el temps necessari pel muntatge i desmuntatge de les bústies existents, l’actuació es realitza per fases, estant actualment finalitzada la instal·lació en l’Oficina de Turisme de la zona costanera, al c/ Eucaliptus, a l’Avinguda Fanàdics, a la Urbanització La Vinya i a la Plaça de la Fustera. La segona fase estarà finalitzada a finals de maig i la tercera i última al mes d’octubre.

En cada fase l’Ajuntament comunicarà, conjuntament amb Correus, els terminis i les actuacions a realitzar pel canvi de les bústies. El servei seguirà funcionant en les bústies actuals fins la primera setmana del mes de maig. A partir del 2 de maig i fins al 19 de maig, s’hauran d’arreplegar les claus a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania –OAC- (C/ Pare Andrés, 21), sent obligatori lliurar les claus velles.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/