Inici » Notícies » General

L’Ajuntament demana una subvenció de 400.000 euros destinats a millores en la zona costanera

12 de Maig de 2018 No hi ha comentaris
Carrer El Teuladí a Benissa

Carrer El Teuladí a Benissa

L’Ajuntament de Benissa ha sol·licitat una subvenció a la Diputació d’Alacant per a dur a terme la millora i condicionament del nucli urbà de la Fustera, incloent diverses urbanitzacions de la zona costanera del municipi.

Amb un cost aproximat de 400.000 €, el consistori demana unes ajudes a la Diputació d’Alacant per a sufragar el 75% d’aquestes actuacions, a través d’una subvenció que naix d’un acord per a establir criteris generals per a atorgar ajudes nominatives als municipis.

Cal assenyalar que aquesta inversió suposa condicionar una zona important del municipi que compta amb certes deficiències i que ara l’ajuntament pretén solucionar amb el suport de la Diputació, una ajuda que, donada la importància de l’entorn i els veïns afectats, s’espera siga aprovada per la Diputació d’Alacant.

Concretament, es planteja una millora en els vials i carrers de les urbanitzacions Montemar, Baladrar, Buenavista, Los Almendros, Finca Paquero, Fanàdics i Sant Jaume, renovant un àrea de més de 26.000 m2 i que quedarien finalitzades durant 2019. Aquestes obres de millora ja es van sol·licitar en el Pla Provincial d’Obres i Serveis en 2016 i 2017, sent descartades els dos anys per part de la Diputació d’Alacant.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/