Inici » Notícies » General

L’ajuntament de Benissa ajuda als agricultors a combatre la mosca de la fruita

3 d'agost de 2019 No hi ha comentaris
Raïm

Raïm

L’Ajuntament de Benissa ha posat en marxa un pla amb el qual pretén ajudar els agricultors a lluitar contra la mosca de la fruita (ceratotis capitata wied). Des de la regidoria es van a facilitar paranys per a col·locar en les plantacions de raïm moscatell i hortalisses. Aquesta acció està emmarcada dins d’una campanya que té com a objectiu fonamental assistir als agricultors benissers en la seua lluita particular contra l’esmentat dípter que posa en perill nombrosos cultius.

Per a poder accedir a l’ajuda és necessari presentar el carnet habilitant per a l’ús de plaguicides i productes fitosanitaris. Així mateix, també es requerirà la documentació referida al polígon cadastral, la parcel·la i la superfície de cultiu.

El regidor delegat de l’àrea d’agricultura, Adrián Ivars, ha assenyalat l’enorme esforç que s’està realitzant des de l’ajuntament i ha volgut destacar que “seguirem treballant per a reforçar el nostre compromís amb els agricultors”.

Per a qualsevol informació addicional o assistència es pot acudir al departament d’agricultura (Costera de povil 4, baixos) o fer-ho a través del telèfon (674203214) fins al pròxim 7 d’agost.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/