Inici » Notícies » General

La web de Juan Bautista Roselló estava allotjada en un servidor de la Trama Púnica i a nom d’Ana Kringe

15 de febrer de 2016 No hi ha comentaris
L'exbatllessa de Dénia Ana Kringe,   i el regidor Quico Signes, proven el wifi instal·lat a Dénia, en una imatge d'arxiu

L’exbatllessa de Dénia Ana Kringe, i el regidor Quico Signes, proven el wifi instal·lat a Dénia, en una imatge d’arxiu

Un informe pericial encarregat per Miguel Ongil, diputat autonòmic de Podemos a l’Assemblea de Madrid, i realitzat per un pèrit informàtic, ha descobert una gegantesca xarxa de pàgines web, blogs i portals d’informació creats pel Partit Popular per a millorar la imatge i reputació online dels seus dirigents i desacreditar els líders dels principals partits de l’oposició.

Entre aquestes webs es trobava la pàgina juanbautistarosello.com, hui dia desapareguda. El domini va ser registrat el 9 de desembre de 2010 (abans de la campanya de les eleccions locals de 2011) per l’exbatllessa de Dénia, Ana Kringe, i va estar allotjat en un servidor de la trama púnica, fins que es va donar de baixa el domini l’any 2013. Segons l’informe pericial, en aquest mateix servidor apareixien altres webs, amb dominis també registrats per Ana Kringe, com la web de Francisco Granados (franciscogranadoslerena.com), hablaconenriqueortiz.com o wikipediajuancotino.com.

En la web de Elconfidencial.com apareix l’informe pericial i la llista detallada de pàgines web.

Els negocis de l’Ajuntament de Benissa amb la Trama Púnica

Durant el temps que va estar activa la web juanbautistarosello.com, les empreses EICO Online Reputación Management SL i Madiva Editorial, propietat d’Alejandro de Pedro, investigat per la Trama Púnica, van rebre nombrosos encàrrecs per part de l’Ajuntament de Benissa.

El primer pagament es va fer a EICO per un import de 4720€ per serveis prestats per la definició de la estratègia de posicionament i comunicació online de l’Ajuntament, amb data de novembre de 2010.

La mateixa empresa va rebre 1770€ a desembre de 2011 per la realització d’un portal web d’estrangers a Benissa i 363€ a setembre de 2012 per crear un facebook per a la Regidoria de Participació Ciutadana.

Per altra banda, l’empresa Madiva Editorial va rebre 13.765€ de publicitat institucional en el portal www.ahorabenissa.es i altres portals del grup entre juliol de 2012 i setembre de 2013. En concret es troben els següents pagaments: 2950€ a juliol de 2012, 2950€ a agost de 2012, 2420€ a setembre de 2012, 1815€ a març de 2013, 1815€ a juny de 2013 i 1815€ a setembre de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/