Inici » Notícies » General

La VII Open Night i La Nit en Blanc donen vida als carrers de Benissa

29 d'agost de 2018 No hi ha comentaris
Animació a l'Open Night de Benissa

Animació a l’Open Night de Benissa

Els esdeveniments de la VII Open Night i La Nit en Blanc deixen enrere un dissabte intens. En aquesta ocasió, la VII Open Night organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB), amb la col·laboració de l’agència Afic-Creama i La Nit en Blanc organitzada per l’Ajuntament de Benissa s’han unit per a ambientar tota una nit els carrers del poble de Benissa amb molta gent.

En relació a l’esdeveniment de la VII Open Night, on més d’una trentena de comerços, situats al centre històric, van obrir les portes dels seus negocis en horari ininterromput des de les 19.00h fins vora la 1 de la matinada, van fer que poguérem gaudir dels seus particulars aparadors engalanats especialment per aquesta nit, junt amb descomptes i moltes sorpreses. L’esdeveniment arreplega valoracions positives per part dels comerços participants i els visitants. I, a més a més, es realitzà un sorteig de 100 € en vals de compra que va guanyar Pepa Marcos.

Enguany com a novetat es va apostar per la música Dixie, que va agradar a molta gent i va animar el centre històric. I no sols això, sinó que també es va voler crear una nit màgica apostant per la I edició de La Nit en Blanc, un esdeveniment cultural que tracta de fer arribar l’art contemporani a la ciutadania a través d’activitats que redescobreixen els espais museístics de Benissa; com són la Casa Museu dels Abargues i l’Espai d’Art Contemporani Salvador Soria.

Les valoracions per a aquesta primera edició han sigut positives amb nombroses visites als espais, on molts assistents coneixien per primera vegada les instal·lacions o vingueren a visitar-les especialment per aquest motiu. Els microconcerts de saxofon d’Alfredo Ripoll, en l’Espai d’Art i de guitarra i veu per Andrea Fernández i Daniel Guerola, en la Casa Abargues, van ser tot un èxit, malgrat que els llocs on se celebraren no eren, en absolut, els habituals. Les visites guiades també van comptar amb molt de públic, encara que moltes altres van optar per realitzar la visita per lliure.

En general, es podria dir que ambdós esdeveniments han obtingut grans resultats i s’han guanyat l’oportunitat de continuar programant-se i millorant-se en pròximes ocasions.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/