Inici » Notícies » General

La Tourist Info Benissa ja és accessible per a persones amb discapacitat auditiva

3 de març de 2016 No hi ha comentaris
L'equip de bucle magnètic portàtil

L’equip de bucle magnètic portàtil

La Regidoria de Turisme de Benissa s’adhereix a la iniciativa de l’Agència Valenciana de Turisme per a impulsar el turisme accessible, perquè les persones que ens visiten i tinguen alguna discapacitat, puguen tindre l’oportunitat de gaudir del turisme i, en aquest sentit, el turisme sense barreres.

Des de l’AVT s’han implantat en les oficines de la Xarxa Tourist Info i entre elles la Tourist Info Benissa centre, uns dispositius que milloren l’accessibilitat auditiva dels usuaris amb discapacitat auditiva. Per açò, s’ha instal·lat en l’oficina un equip anomenat bucle magnètic portàtil.

Es tracta d’un dispositiu que no requereix instal·lació i funciona arreplegant la veu, àudio o so i l’envia en forma de senyals magnètics, directament als audiòfons o implants dels usuaris, aconseguint que aquests escolten amb claredat, evitant reverberacions i altres sorolls ambientals que puguen dificultar l’escolta.

Perquè el turista hipoacúsic conega que la Tourist Info Benissa Centre disposa d’una instal·lació de bucle magnètic, s’exhibeix el corresponent distintiu homologat amb la senyal internacional – símbol T- que informa a l’usuari de la disponibilitat d’aquesta tecnologia d’accessibilitat auditiva.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/