Inici » Notícies » General

La Regidoria de Consum organitza una xerrada sobre el consum de telefonia i Internet

4 d'abril de 2013 No hi ha comentaris

La Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’OMIC, ha organitzat tres xerrades amb l’objectiu d’oferir informació d’actualitat als usuaris i consumidors del municipi.

En col·laboració amb ADICAE (Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances) , el dijous 11 d’abril a les 19.30h a la Seu Universitària, es parlarà sobre “El consum de telefonia i internet”, (tipus de telefonia, contractes, drets del consumidor, com i on reclamar).

El dijous 16 de maig, també a les 19.30h, a la Seu Univesitària, s’oferirà una xerrada sobre “Pressupost familiar” (com gestionar un pressupost familiar per a arribar a fi de mes”.

D’altra banda, i en col·laboració amb Danone, s’ha organitzat una xerrada titulada “Dona; salut present i futura”. Serà el dijous 11 d’abril a les 11h a la seu de les mestresses de casa.

El propòsit d’aquesta xerrada és parlar de la salut de la dona des de diferents punts de vista i el que és important per gaudir de la vida. Es parlarà de benestar, autoestima, exercici físic i de l’adequada alimentació que cal portar, en definitiva, de les claus per tindre un estil de vida saludable.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/