Inici » Notícies » General

La platja de la Fustera renova el premi Ecoplayas

12 d'Octubre de 2011 No hi ha comentaris
El regidor Arturo Poquet amb la bandera d'Ecoplayas

El regidor Arturo Poquet amb la bandera d'Ecoplayas

La platja de la Fustera de Benissa ha rebut de nou el guardó Bandera Ecoplayas, que premia a aquells municipis i entitats supramunicipals que es distingeixen per la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat, amb l’objectiu de difondre els seus esforços, innovacions i èxits. El premi va ser lliurat durant la celebració del XIII Congrés d’Ecoplayas.

La platja de Benissa competia dins de l’apartat “Platges Costaneres”, en la categoria de “Mediterrani Est”, que abasta totes les platges que van des del Cap de Gata fins al límit nord de la província de Castelló. El premi va ser lliurat pel regidor de Platges de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Ignasi Riera, juntament amb el secretari d’Ategrus (Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient) , Rafael Aprainz. Benissa ha revalidat aquest guardó que li va ser concedit per primera vegada en 2008.

El regidor de Medi Ambient, Arturo Poquet ha declarat que “és un orgull per a Benissa haver rebut aquest guardó que premia les platges netes i sostenibles de tot l’estat i reconeix la bona tasca dels serveis de platges”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/