Inici » Notícies » General

La piscina municipal de Benissa torna a créixer un any més en persones usuàries i en facturació

4 de Març de 2019 No hi ha comentaris
La piscina coberta de Benissa

La piscina coberta de Benissa

Aquesta setmana Benissa Impuls, l’empresa pública encarregada de la gestió de la piscina municipal, ha presentat l’informe de resultats corresponent al passat any 2018. En aquest informe destaca, de manera important, el creixement generat en el nombre de persones usuàries, un increment que s’ha produït especialment en la franja d’horari matinal on, tant les zones d’activitats aquàtiques, el gimnàs o les activitats col·lectives han experimentat un creixement de 5.701 persones, respecte la xifra de 2017, situant el nombre final d’usuaris en l’exercici 2018 en 11.439 persones.

De la mateixa manera, l’informe presentat per Benissa Impuls destaca, a nivell econòmic, un important augment en la xifra d’ingressos de la instal·lació, situant la recaptació de l’exercici 2018 uns 78.000 euros per damunt del recaptat en 2016.

Aquestes bones dades econòmiques són un indicador més de l’ús dels espais i de la participació en les activitats programades, activitats que també s’han augmentat considerablement. La memòria de l’exercici ara publicada destaca l’objectiu d’iniciar durant 2019 millores en les instal·lacions, concretament en les zones de spa, la millora en les màquines del gimnàs i un nou projecte per a continuar optimitzant l’energia consumida per les instal·lacions.

Totes aquestes actuacions s’uneixen a les desenvolupades aquests últims dos anys, en els quals s’ha actuat de manera substancial en la millora de l’accessibilitat de les instal·lacions amb bany adaptat, importants millores en matèria d’eficiència energètica i sostenibilitat, amb l’optimització del funcionament de les calderes i la renovació total de la lluminària. En definitiva, es pretén concloure, durant 2019, un procés de millora general de les instal·lacions que permeta augmentar el grau de satisfacció en l’ús d’unes instal·lacions de caràcter públic.

Abel Cardona, Alcalde i responsable també de Benissa Impuls, ha volgut “remarcar la professionalitat de l’equip humà que treballa en la piscina, i com s’ha sabut adaptar l’oferta d’activitats i els horaris a les necessitats socials de la ciutadania de Benissa i de la comarca. També s’han fet inversions perquè la instal·lació siga encara més sostenible, sempre amb la intenció d’aplicar noves inversions a unes infraestructures que van millorant any rere any”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/