Inici » Notícies » General

La nit ressona amb el xou del Dj Santi Bertomeu

19 de novembre de 2016 No hi ha comentaris
Santi Bertomeu a Benidorm

Santi Bertomeu a Benidorm

Deliri col·lectiu ahir de matinada quan el dj Santi Bertomeu va entrar en escena fent vibrar milers de persones que no van voler perdre’s el cridaner espectacle que el productor de Benissa havia preparat per a les Festes Majors Patronals de Benidorm. Una vistosa posada en escena amb confeti, globus i fins i tot torxes que anticipaven el clamorós xou musical que estava a punt d’oferir el productor de Benissa. L’assistència va ser multitudinària i milers de persones van ballar i van botar al só de Bertomeu durant una mica més d’hora i mitja.

El xou va començar cap a les 1.30 de la matinada. Una enorme pantalla reproduïa el compte enrere per a l’aparició del productor de Benissa. La bogeria es va apoderar del públic en aquell instant. I la gent seguia entrant. Els més joves de la ciutat no van voler perdre’s l’espectacle però tampoc centenars de de membres de les penyes que també es van acostar per a gaudir del xou musical.

El dj Santi Bertomeu va fer mostra de la seua versatilitaten versionar des de clàssics com “The time of my life” fins a atrevir-se amb cançons populars de la província com “La manta al coll”. Un xou per a tots els públics que va mantindre en peus els milers d’assistents durant una mica més d’hora i mitja malgrat el fred i la humitat que es registraven a eixes hores de la nit. Els ritmes del productor de Benissa també van fer front a la fatiga que acumulaven anit els membres de les penyes, després de més de quatre dies de festa sense descans.

Seguretat

El gran nombre d’adolescents que s’esperava que acudira a la cita va obligar a elevar la seguretat de l’esdeveniment. Així, un gran desplegament d’efectius privats van blindar el recinte i es van encarregar de realitzar ferris controls d’accés i comptabilitzar els assistents, per a evitar qualsevol incident. L’entrada de vidre estava prohibida i els joves havien d’accedir amb gots o botelles de plàstic, açò sí, sense tap.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/