Inici » Notícies » General

La Creu Roja de Teulada organitza un curs gratuït d’Alemany per a aturats locals i de pobles veïns

3 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Creu Roja (foto del flickr de sinsistema)

Creu Roja (foto del flickr de sinsistema)

María Vallés, Presidenta de l’Assemblea Local de Creu Roja de Teulada, i Hedy Klessinger, en representació del Deutscher Club Costa Blanca, informen de l’organització d’un curs gratuït d’Alemany, nivell d’iniciació, dirigit a persones aturades i impartit per persones voluntàries.

El curs serà de 20 hores de durada i es farà de l’11 de juliol al 26 de setembre, en horari de dimecres de 17.30 a 19.00, en la Ludoteca de Creu Roja, situada al carrer Maestro Mulet Borrell, 14 de Teulada. Les places són limitades i per a la inscripció es pot contactar al telèfon 96 574 09 16 en horari de 10.00 a 13.00 i per e-mail a teuladaalicante@cruzroja.es

Aquest curs és fruit de la col·laboració de les dues entitats per a realitzar accions destinades a fomentar la capacitació lingüística en idiomes comunitaris de les persones aturades, amb l’objectiu de millorar les seues oportunitats d’accés al mercat laboral a Espanya o a l’estranger.

El compromís, tant de Creu Roja Teulada com del Club Alemany Costa Blanca, en aquesta situació de crisi actual, és continuar treballant a millorar la situació d’aquelles persones mes vulnerables.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/