Inici » Notícies » General

Ja es coneixen els premiats del Concurs de Vins 2019

6 d'abril de 2019 No hi ha comentaris
Guardonats al concurs de vins de Benissa

Guardonats al concurs de vins de Benissa

El passat cap de setmana es va celebrar el XIXé Concurs de Vins de Benissa en què van participar 19 vins d’elaboració artesana (15 negres i 4 blancs).

Aquesta edició va tindre lloc al Centre d’Excel·lència de Benissa (antic seminari franciscà) i va tractar de fomentar i promocionar la producció local de vins d’elaboració pròpia, on els vins presentats no podien ser ni vins de compra ni aquells en què un professional haja participat en la seua elaboració.

El guanyador del XIX Concurs de Vins de Benissa va ser Moser Rüdolf en la categoria de vi blanc, mentre que els guardons de vi negre van ser per a Beatrice Spaeni, primer premi, Joan Cardona Ferrer, segon premi i Nicolás Naef, tercer premi.

El jurat en aquesta edició va estar compost per Jaime Giner Fullana com a director del tast, Lourdes Santacreu Ivars com a Sommelier, Jose Mª Spaeni en qualitat de guanyador del concurs de l’any passat, Joan Pastor Crespo com a viticultor, Joan Tárrega Ribes representant a l’Associació Bancals de Vi, Miguel Angel Garri considerat com a millor sommelier de la província d’Alacant 2016 i presidint el jurat el regidor de CREAMA, Xavi Tro.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/