Inici » Notícies » General

Inauguren el punt de trobada familiar i l’oficina d’atenció a les víctimes del delicte

5 d'agost de 2008 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el Conseller de Justícia i Administracions Públiques, Fernando de Rosa Torner, han inaugurat aquest matí l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte (OAVD) i el Punt de Trobada Familiar (PEF) de Benissa. A l’acte també han assistit la directora General de FAVIDE, Eva Amador, El sotssecretari de Justícia i AAPP Luís Garrido, el Delegat Especial per a l’Observatori de Justícia de la C.V., membres del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, batles, regidors i jutges de pau de la comarca i els membres de la corporació municipal.

Les instal·lacions del PEF, situades al Carrer Bilbao, s’han habilitat com un espai neutral i idoni per a facilitar la trobada entre els menors no custodis i/o famílies biològiques amb la finalitat de complir el règim de visites en aquells casos en què les relacions són conflictives, facilitant així les relacions paterno-filials i garantint la seguretat i el benestar dels menors en situació de conflicte.

En les oficines treballaran psicòlegs, treballadors socials i advocats. El servei serà gratuït i únicament s’actuarà quan així ho determine el jutjat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/