Inici » Notícies » General

Els nous estatuts de Benissa Impuls advocaran per millorar la transparència en la contractació de personal i la gestió interna

18 de novembre de 2017 No hi ha comentaris
Un operari de Benissa Impuls

Un operari de Benissa Impuls

En l’últim Consell d’administració de Benissa Impuls, celebrat aquesta setmana, s’ha acordat dur endavant una reforma integral dels estatuts d’aquesta mercantil pública. Entre altres accions, s’ha establert un calendari de reunions de treball en les que formaran part les persones membres del consell, la gerència i el secretari del Consell. S’han marcat ja les dates, 23 de novembre, 30 de novembre i 14 de desembre. En cada reunió es tractaran diferents articles dels estatuts a partir d’un esborrany que ha preparat l’advocat assessor de Benissa Impuls. En cadascuna de les reunions s’abordaran els corresponents articles i cada grup polític enviarà prèviament els suggeriments amb vista a treballar-los en cada reunió de treball.

Abel Cardona, alcalde de Benissa i regidor de Benissa Impuls, destaca que “és un fet positiu perquè els actuals estatuts estan desfasats, i no contemplen la legislació actual pel que fa a les empreses públiques”. Cardona considera una bona notícia el fet de poder treballar conjuntament els estatuts de Benissa Impuls: “Ens alegra que després de moltíssims anys d’immobilisme, ara comencem a treballar en l’actualització de la mercantil, amb l’objectiu que puguem millorar la gestió interna, entre altres qüestions”.

El responsable de Benissa Impuls avança que dins d’aquesta revisió es prestarà especial atenció a assumptes com les incompatibilitats dels càrrecs, la formació del consell, la seua presidència i mesures contra la corrupció i en favor de la transparència en temes tan importants com la contractació de personal, entre altres punts fonamentals.

Igualment, als estatuts s’establiran nous espais de debat per a tractar temes com les relacions laborals entre l’equip humà de Benissa Impuls, i un millor control del seu pressupost. Cardona va recordar, a més, que en el darrer consell també es va parlar de la revisió dels llocs de treball de la plantilla.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/