Inici » Notícies » General

Els empresaris del Polígon de La Pedrera es reuneixen per a conèixer les noves obres de modernització que s’iniciaran el dilluns 5 de novembre

2 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Polígon Industrial La Pedrera

Polígon Industrial La Pedrera

Dimarts passat, 30 d’octubre, va tindre lloc la reunió amb diversos empresaris en la qual els regidors Manuel Juan i Xavi Tro juntament amb tècnics municipals, tècnics de l’empresa adjudicatària i l’enginyer redactor del projecte van informar als empresaris presents dels detalls de l’execució de les obres.

Segons s’indica en el projecte per a dur a terme la modernització del polígon, “es fa necessari millorar els serveis i eines per a les empreses existents”. La implantació de fibra òptica per a les connexions de les empreses i la creació d’un circuit tancat de càmeres interconnectat amb la policia local seran dos de les aportacions d’aquestes ajudes per a ampliar la competitivitat i la seguretat d’aquesta àrea industrial.

Una altra de les accions serà la millora de la senyalització i la pròpia imatge del polígon, enjardinant dos zones verdes amb nous murs, plantes i arbustos autòctons. Per a la senyalització i millora del trànsit rodat s’instal·laran plaquetes amb el nom dels carrers en cada accés. Se substituirà tota la senyalització vertical, “molt antiga” segons el projecte i es tornarà a pintar tots els senyals horitzontals. Així mateix, s’instal·laran dos panells directori, un en cada accés, amb la totalitat d’empreses del polígon.

També es renovarà l’enllumenat públic, mitjançant mesures d’eficiència energètica o energies renovables: se substituiran totes les lluminàries per LED eficients amb equivalent rendiment lumínic, la qual cosa generarà un estalvi important. A més, s’ampliarà l’aparcament, creant un espai propi per a camions i vehicles de gran grandària.

Posteriorment, en la reunió es va produir un debat sobre les diferents propostes d’execució i entre elles, l’empresariat va mostrar la seua inquietud sobre la possibilitat de disposar de fibra òptica. Es va explicar que, una vegada acabades les obres previstes, les empreses operadores podran realitzar el cablejat. Xavi Tro, va posar a disposició dels empresaris el Creama-Benissa perquè s’encarregue de dinamitzar reunions amb diversos operadors de fibra òptica perquè els empresaris coneguen de primera mà les diferents propostes que els oferisquen aquests operadors.

Aquestes actuacions es realitzaran a partir del projecte “Millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis al Polígon Industrial La Pedrera de Benissa” dins de la convocatòria d’ajudes que va oferir l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/