Inici » Notícies » General

Els alumnes de l’IES Josep Iborra tornaran a la vaga el 6 i 7 de febrer

29 de gener de 2013 No hi ha comentaris
Cartell de la manifestació d'estudiants

Cartell de la manifestació d’estudiants

Els alumnes de l’IES Josep Iborra de Benissa s’uniran a la vaga els dies 6 i 7 de febrer, en una vaga de caràcter estatal convocada pel Sindicat d’Estudiants. L’objectiu de la vaga és demanar la dimissió del ministre d’Educació, José Ignacio Wert, i sol·licitar la retirada immediata de la LOMCE.

La LOMCE suposa un benefici a l’església catòlica en l’àmbit de l’educació (propietària ja del 80% de l’educació privada i concertada). A més, blinda les subvencions a les escoles que discriminen per raó de sexe i facilitat que es desvien fons públics a aquells que veuen l’educació com un negoci. Cal destacar també que aquesta llei té la intenció d’acabar amb la possibilitat que els estudiants puguen estudiar i aprendre en la llengua pròpia de les seues comunitats autònomes. I per si fóra poc, des del Sindicat d’Estudiants anuncien que la intenció de Wert és prohibir el dret de vaga a tots els alumnes de secundària.

Des de la direcció de l’IES Josep Iborra informen que, atenent a la legislació actual, només tenen dret a fer vaga els alumnes de Tercer i Quart d’Eso, Batxillerat i Cicles Formatius. Aquells alumnes que facen vaga hauran d’emplenar amb una antelació mínima de cinc dies naturals al dia de la vaga l’imprés d’autorització dels pares.

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/