Inici » Notícies » General

Els alumnes de jardineria del taller d’ocupació “T’Avalem” de Creama inicien les pràctiques a Teulada

18 de novembre de 2017 No hi ha comentaris
Alumnes del Taller d'ocupació "T'avalem"

Alumnes del Taller d’ocupació “T’avalem”

El passat 11 d’octubre, els alumnes de jardineria del taller d’Ocupació T’Avalem Marina Alta I van començar les seues pràctiques al municipi de Teulada-Moraira.

Aquest taller d’ocupació, organitzat per Creama i amb una durada de 12 mesos, possibilitarà als alumnes que superen amb èxit els continguts formatius de l’itinerari, obtindre dos certificats de professionalitat. Així, tindran l’accés als certificats següents: Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i el certificat d’Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Aquest projecte ha sigut pioner a la comarca en estar destinat a un dels col·lectius més desfavorits després de la crisi econòmica com són els joves menors de 30 anys.

D’acord amb l’esperit d’unió i cooperació de Creama, s’ha gestionat aquest taller dotant-lo d’actuacions als 8 municipis integrants del Consorci. Així, la formació pràctica dels alumnes es distribuirà al llarg de tota la comarca.

Els alumnes estan realitzant tasques de desbrossament i condicionament de camins rurals i vials, així com, de manteniment de zones verdes.
Algunes de les zones d’actuació han sigut, entre d’altres, les situades al carrer Oviedo, al cementeri, el poliesportiu, la Plaça VI Centenari i en nombrosos camins rurals del terme municipal de Teulada.

Aquests treballs estan servint de suport a les brigades de parcs i jardins. A més d’estar permetent que els alumnes adquirisquen la formació especialitzada en l’acompliment de les tasques pròpies de l’ofici. D’aquesta manera, es completa la formació necessària que els impulsarà a la seua inserció al mercat laboral.

Creama, en el seu compromís amb l’ocupació a la comarca, continua sol·licitant i gestionant projectes mixts d’ocupació i formació. Així com, el desenvolupament de mesures que permeten el creixement de l’economia de la Marina Alta i la millora de la qualificació professional dels seus ciutadans i ciutadanes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/