Inici » Notícies » General

El TRAM converteix els veïns de Calp, Benissa, Gata i Teulada en “passatgers de segona classe”

11 de juny de 2015 No hi ha comentaris
El tram a l'estació de Teulada

El tram a l’estació de Teulada

Utilitzar un mateix tren, com en aquest cas el de la línia 9 del TRAM que uneix Dénia amb Benidorm, és molt més difícil en unes poblacions que en altres. Els veïns que han d’utilitzar aquest mitjà de transport a Calp, Benissa, Gata o Teulada s’han convertit, segons el Sindicat Ferroviari-Intersindical, en “passatgers de segona classe” perquè en aquestes estacions no poden adquirir el bitllet ni comprar un bo multiviaje ni tampoc una TAT, modalitat destinada a pensionistes o família nombrosa. De fet, per a realitzar totes aquestes gestions han de traslladar-se a les terminals de Dénia o Altea.

El SF va assenyalar a més que les targetes, en totes les seues modalitats, no poden adquirir-se ni activar-se per primera vegada als trens perquè el sistema informàtic no ho permet; a més, els agents que treballen als diferents trens tampoc compten amb mitjans per dur-ho a terme. I això no és tot. Aquesta organització sindical alerta que les màquines expenedores no funcionen o no ho fan correctament.

La central va comunicar en el seu moment la situació de les màquines expenedores al cap d’Atenció al Client de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), qui no obstant això i “malgrat haver-ho promès” no s’ha reunit amb aquest sindicat.

Per fi, el SF lamenta que pràcticament “cada dia” succeïsca un contratemps nou en la soferta línia 9 del TRAM. Pel que fa a la falta de mitjans d’aquest enllaç, el sindicat ha denunciat últimament el pèssim estat de les travesses en nombroses poblacions o el fet que alguns trens tinguen fuites de fum a l’interior de les seues cabines.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 10 de juny de 2015 al diari electrònic LA MARINA PLAZA

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/