Inici » Notícies » General

El regidor de Benissa visita les obres dels alumnes del Taller d’Ocupació Marina Alta

24 de juny de 2011 No hi ha comentaris
Visita del regidor Xavier Estupiñá a les obres del Taller d'Ocupació Marina Alta

Visita del regidor

El regidor delegat de CREAMA a Benissa, Xavier Estupiñá, ha estat amb els alumnes del grup de manteniment del Taller d’Ocupació Marina Alta. L’objectiu era conèixer els treballs de pintura, obra de paleta, jardineria i electricitat-lampisteria que realitzen en diferents espais i edificis públics. Els usuaris d’aquest taller aprenen un ofici mentre treballen, és a dir, tenen un contracte laboral. A Benissa han pintat l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), el magatzem de les brigades municipals i bancs i fanals de la zona de la Fustera. Així mateix han condicionat diferents zones de jardins i ara treballen en la impermeabilització de l’arxiu municipal. Està pendent també la instal·lació dels conductes d’aire condicionat a la mateixa ADL. Estupiñá ha comentat que “la formació és important per a tindre més opcions d’inserció laboral”.

El Taller Marina Alta té un caràcter comarcal, està dirigit a persones desocupades majors de 25 anys i compta amb una subvenció de 847.416 euros del SERVEF. Una part d’aquesta inversió, 273.024 euros, estan cofinançats pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu Adaptabilitat i Ocupació. El taller va començar el 10 de desembre de 2010 i té una durada d’un any. En total participen 45 alumnes agrupats en tres especialitats: ajuda a domicili, auxiliar de treball social i manteniment d’interior d’edificis. Té un caràcter comarcal i els alumnes realitzaran més de 1.000 hores de pràctiques de treball. Ja hi ha hagut actuacions a Teulada, Benitatxell, Xàbia, Dénia, Pego i El Verger i continuaran en la resta de municipis integrats en el consorci.

Aquest taller organitzat per CREAMA es completa amb una formació complementària amb mòduls de sensibilització mediambiental, alfabetització informàtica, formació bàsica, seguretat i higiene en el treball, Alemany i orientació laboral i empresarial.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/