Inici » Notícies » General

El punt d’atenció de la policia local de Benissa torna a estar obert 24 h

3 d'agost de 2019 No hi ha comentaris
El punt d'atenció de la policia local

El punt d’atenció de la policia local

El nou govern local ha retornat a Benissa un servei prioritari per al municipi. En menys de dos mesos al capdavant del consistori, Arturo Poquet ha posat en funcionament el punt d’atenció de policia local 24 hores. Aquesta acció està emmarcada dins d’un pla global que té com a objectiu principal millorar la seguretat dels veïns de Benissa, especialment en les àrees més deficitàries com la zona costanera.

El regidor delegat de la policia local, Ximo Nadal, ha manifestat que “anem a seguir treballant per a reforçar les mesures de seguretat de Benissa”. Al que ha volgut afegir, que “ja estan tenint lloc les primeres reunions per a conèixer les necessitats reals dels nostres agents i poder millorar els seus equipaments”.

Per la seua banda, el batle, Arturo Poquet, ha volgut destacar la rellevància de la notícia i ha assenyalat que “tindre el punt d’atenció de policia local obert 24 hores al dia era un compromís primordial del nostre projecte”. Afegint que “estem convençuts que els nostres veïns veuran reforçada la seua seguretat”. Actualment el municipi compta amb dos patrulles en cada torn, per la qual cosa en paraules del batle “podem afirmar amb total i absoluta rotunditat que Benissa és un poble segur”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/