Inici » Notícies » General

El PSPV proposa invertir el fons estatal per a ampliar l’escola de música i dansa

5 de desembre de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 5 de desembre de 2008:

Primer va ser l’executiu de Calp el que feia càlculs i ara són els socialistes de Benissa, els que avancen que Benissa podrà comptar amb 2’1 milions d’euros de la inversió estatal per a realitzar actuacions generadores d’ocupació en el poble.

El PSPV-PSOE s’ha avançat a l’executiu local, en mans del PP, fins i tot fent propostes d’actuacions que podrien ajustar-se a aquesta iniciativa que naix del govern central. El líder dels socialistes de Benissa, Vicent Cabrera, va constrènyer l’Ajuntament a, de forma immediata, sol·licitar al Ministeri d’Obres Públiques l’execució de qualsevol projecte que cobrisca una necessitat del poble i que puga oferir el major nombre de llocs de treball.

En aquest sentit, Cabrera va dir que l’ampliació de l’Escola Municipal de Música i Dansa podria ser un projecte que s’ajusta als requisits que estableix l’ordre ministerial i va afegir que es tracta d’una obra “d’una certa envergadura”, que podria absorbir molta mà d’obra del sector de la construcció que ara s’ha quedat sense treball.

El socialista va subratllar a més que així “es donaria resposta a una reivindicació de dos col·lectius amb molt de pes al poble com és la Banda de Música i la Colla de Xirimiters”.

Un projecte que possibilitaria a aquests col·lectius, va afegir Cabrera, disposar “d’un espai digne on realitzar els assajos”. El líder socialista, apunta que pot haver molts més projectes, “com aparcaments públics”, encara que és una cosa, va comentar, “que li correspon proposar a l’equip de govern del Partit Popular.”

Cabrera va remarcar que aquest paquet d’ajudes arriba del govern central, “mentre que el govern autonòmic encara no ha engegat cap tipus de mesura per a afrontar la crisi que estem travessant”.

El líder del PSPV va fer un repàs a totes les mesures plantejades per l’executiu central, com les moratòries en hipoteques per a aturats per a “fer menys difícil aquesta època”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/