Inici » Notícies » General

El PSPV exigeix que les obres del carrer Sant Nicolau es dividisquen en fases

5 de setembre de 2010 No hi ha comentaris

La polèmica sobre les obres del carrer Sant Nicolau de Benissa continua després de les últimes declaracions realitzades pel portaveu del PSPV, Vicent Cabrera.

El regidor recolza les reivindicacions dels comerciants agrupats en l’Associació de Comerciants i Empresaris que van alçar la veu en contra d’aquests treballs amb els quals es pretén renovar la xarxa de sanejament del carrer Sant Nicolau. Una actuació pressupostada en 324.701 euros que executarà l’empresa Tyosa Obras Públicas SL en un termini execució estipulat en 6 mesos.

El regidor considera “de sentit comú” les reclamacions expressades pel president d’aquest col·lectiu, que ha alertat que aquestes obres posaran en perill dos de les campanyes comercials més importants de l’any: la de Nadal i les Rebaixes d’hivern.

Cabrera no coincideix amb les declaracions del batle, el popular Juan Bautista Roselló, que va explicar que les obres depenen de l’Administració autonòmica i no de la local, ja que és la Conselleria la que finança l’actuació, i per tant, és la Generalitat la que fixava les dates d’inici.

Cabrera, no obstant això, considera que l’Ajuntament podria intercedir en favor dels comerciants davant la Conselleria i buscar una opció més òptima per a tots.

Per a solucionar el problema, el regidor proposa dividir les obres en dues fases. D’aquesta forma, es desenvoluparien fins a principis de desembre, deixant el període comprès entre que comença la campanya de Nadal i fins a febrer, de descans, per reprendre els treballs després fins que queden finalitzades les obres. Una fórmula per a evitar els problemes per als comerciants.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/