Inici » Notícies » General

El PSPV exigeix al govern de Benissa que parle de la situació jurídica de Beniver

6 d'abril de 2010 No hi ha comentaris

El PSPV de Benissa exigeix a l’equip de govern que es pronuncie sobre la situació jurídica de la urbanització Beniver, ja que els propietaris segueixen immersos en dubtes i queixes.

El portaveu socialista, Vicent Cabrera, va afirmar que, des que a l’inici de l’any el TSJ va emetre una sentència que anul·la l’adjudicació del sector Beniver, aquesta urbanització ha quedat “als llimbs jurídics”.

El líder del PSPV va assegurar que les conseqüències de la sentència del tribunal “ja s’estan fent notar”, com és el cas de parcel·les que no es poden vendre o que troben traves als bancs a l’hora de ser hipotecades. Segons Cabrera hi ha casos en els quals l’edificació d’alguns solars ha quedat paralitzada a conseqüència de la sentència, una sèrie de problemes que han generat preocupació als afectats.

Els socialistes van avançar que en el ple d’aquesta setmana presentaran un prec perquè s’acorde una solució i s’aporte seguretat jurídica als afectats. Una cosa que Cabrera va considerar que “no pot retardar-se per més temps” i que en realitat, va agregar, “hauria d’haver-se fet a l’endemà d’haver-se conegut la sentència del TSJ”.

La sentència, que es va fer pública al gener, declara nul·la l’adjudicació de la condició d’urbanitzador a l’empresa Edalpor SL, per a les obres d’urbanització del sector Beniver de Benissa, en resposta al recurs interposat per un constructor del poble.

La sentència, que com van explicar en el seu moment des de l’executiu, no pot executar-se perquè l’obra està totalment finalitzada. Encara que el govern local també va assenyalar que desconeixia quines podrien ser finalment les repercussions.

Davant les declaracions del portaveu del PSPV, el batle, Juan Bautista Roselló, va dir que aquestes paraules tan sols serveixen “per a pertorbar” i oferir una imatge dolenta de l’urbanisme de Benissa.

Roselló va reiterar que la sentència del *TSJ no suposa cap problema per als propietaris

El batle va acusar el portaveu socialista i el seu homòleg al CIBE-Bloc, Isidor Mollà, d’intentar crear una alarma social sobre aquest assumpte i buscar problemes on en realitat no existeixen, amb les seues contínues declaracions públiques sobre el sector Beniver.

La forma d’actuar de l’oposició és, segons el batle, “una forma d’anar en contra dels interessos econòmics de les empreses locals i del municipi en general en aquests temps difícils”, creant malestar entre els propietaris.

El batle va dir que l’Ajuntament ha presentat ja un recurs extraordinari de cassació davant el Tribunal Suprem contra aquesta sentència. Recurs que és impredictible quan tindrà resposta, però que el batle ja va dir, siga la que siga, no afectarà els interessos dels propietaris d’habitatges del sector Beniver.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/