Inici » Notícies » General

El PSPV exigeix al batle que aconseguisca la retirada de la reclamació per l’IES Josep Iborra

12 de Gener de 2010 No hi ha comentaris

La polèmica reclamació del pagament dels interessos de demora del nou IES Josep Iborra de Benissa no està resolta. A pesar que l’Ajuntament va desestimar la reclamació de la UTE SAOP-ETOSA-PROM (demanava més de 900 mil euros en interessos), ara els socialistes reprenen aquest controvertit assumpte, “a la recerca d’una solució al problema que se li ve damunt a les arques municipals”, considera el PSPV.

Segons va avançar el portaveu, Vicent Cabrera, aquesta empresa forma part del mateix grup empresarial que la SL que ampliarà el polígon Industrial La Pedrera, també de Benissa, que és Iniciativas Costa Blanca SL.

Una coincidència que els socialistes esperen que el batle, Juan Bautista Roselló, sàpiga explotar per a negociar la retirada de la reclamació d’interessos. Els socialistes consideren que l’ampliació del polígon industrial és una basa a favor de l’Ajuntament en aquesta lluita oberta entre l’administració local i una UTE.

Cabrera adverteix que si no es retira, la demanda de la constructora condicionarà els pressupostos del 2010. El portaveu del PSPV va recordar que l’executiu va adjudicar al Grup Los Serranos aquesta obra, en contra de l’opinió del PSPV, que sempre va defensar que aquesta actuació fóra executada per l’Ajuntament, mitjançant gestió directa.

“Ja que el PP va aprovar en solitari adjudicar a aquesta empresa, que ni tan sols és del municipi i que les obres de l’IES s’han pagat íntegrament, ara hauria d’instar-los per tal que que retiren la reclamació d’interessos”, va dir. Una estratègia “semblant a la que la Generalitat fa servir amb algunes empreses farmacèutiques”, va apuntar.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/