Inici » Notícies » General

El PSPV denuncia que el punt d’atenció policial de la Fustera no té les condicions adequades

25 d'agost de 2010 No hi ha comentaris

Segueixen apareixent crítiques referents al nou punt d’atenció de la policia local de Benissa. Si primer va ser el Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers ara és el portaveu del PSPV, Vicent Cabrera, qui es pronuncia sobre aquestes polèmiques instal·lacions situades a la zona costanera de la Fustera.

El regidor va denunciar ahir que l’immoble no ofereix les condicions necessàries per poder realitzar un correcte servei d’atenció al públic i que els serveis tècnics tampoc són aptes per la qual cosa el punt d’atenció policial no disposa dels mínims de qualitat necessaris.

Segons Cabrera, “la policia local compta amb el nostre suport ja que no sé si dir caseta de gossos o caseta agrícola però en aquestes diminutes instal·lacions, que no compten ni amb telèfon, no es pot donar el servei que ens mereixem els benissers”.

Propostes

Si aquesta situació es manté, el regidor va proposar que es tanque el punt d’atenció policial i es preste el servei amb unitats mòbils perquè, va dir “és impossible donar un bon servei en unes dependències que no superen els 12 metres quadrats ni compten amb els mitjans necessaris”.

Un problema que es veu incrementat, i com ja van denunciar des del sindicats, en patrullar només un agent mentre el seu company està al punt d’atenció de la costa. “No estem donant la seguretat necessària en aquesta època estiuenca quan més s’incrementa el nombre de residents a la zona costanera”, va comentar Cabrera .

El regidor va qualificar de lamentable aquest fet que ha provocat les crítiques del sindicat policial i va defensar que la costa hauria de tindre unes infraestructures de qualitat ja que en aquesta zona cal donar bon servei al resident estranger i al turista.

Des del PSPV van apuntar que “Benissa no es mereix els polítics que actualment ens governen”.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/