Inici » Notícies » General

El PSPV acusa el batle de crear alarma social amb la sentència que anul·la un PAI

20 de gener de 2010 No hi ha comentaris

El portaveu del PSPV, Vicent Cabrera, va dir ahir que el batle, Juan Bautista Roselló es va precipitar en arremetre contra l’oposició i contra l’empresari que va recórrer l’aprovació del PAI.

“El batle ha sigut molt inconscient, ja que aquesta sentència té molta transcendència i cal ser prudents. Hauria de convocar una Junta de Portaveus en lloc de crear alarma social”, va dir Cabrera, que li va retreure a Roselló que, encara que negara que s’anaren a enderrocar cases, en parlar d’aquesta possibilitat ja va crear inquietud entre els propietaris.

El portaveu del PSPV va qualificar de “ridícul” i “absurd” que el batle acusara a l’empresari d’actuar de connivència amb l’oposició.

A més, va advertir que Juan Bautista Roselló ha calibrat molt malament els efectes reals d’aquesta sentència. De fet, el batle va anunciar que la recorrerà davant el Tribunal Suprem, però en la notificació de la sentència del TSJ es deixa clar que la sentència “és ferma i no susceptible de recurs”. El batle també va dir que el tribunal només anul·lava l’adjudicació, que no el programa urbanístic. No obstant això, la sentència declara contrària a dret l’aprovació definitiva del PAI de Beniver, on ja hi ha cases construïdes i venudes.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/