Inici » Notícies » General

El PSOE responsabilitza el govern del PP dels problemes del Manuel Bru

9 de febrer de 2007 No hi ha comentaris

El PSOE de Benissa va responsabilitzar ahir l’equip de govern del PP dels problemes que existeixen a l’escola pública Manuel Bru i que han provocat la mobilització dels pares dels alumnes que ha demanat una reunió amb el batle, Juan Bautista Roselló. En aquest sentit, els socialistes van enviar un comunicat ahir en què van recordar que en l’últim ple el regidor d’Educació “va tindre la descaradura d’acusar la nostra regidora Josefa Grimalt en dir que ningú li havia informat” dels problemes que es van produir en la caldera.

Des del PSOE van lamentar que l’equip de govern del PP haja anunciat en diverses ocasions que s’anaven a executar millores en els centres educatius. D’aquesta manera, els socialistes van recordar que el batle va anunciar al desembre de 2005 que en 2006 la Generalitat destinaria 1,6 milions d’euros per a executar el gimnàs de l’escola Pare Melchor i l’elaboració del projecte d’ampliació i adequació de l’escola pública Manuel Bru.

A més, el PSOE va destacar que al febrer de 2006 el batle va realitzar la mateixa reflexió en concretar que serien 1,8 milions per al Pare Melchor i 3 milions per a l’adequació i ampliació del Manuel Bru. “Volem denunciar públicament els incompliments i la dolenta gestió del govern del PP”, van expressar finalment els socialistes de Benissa.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/